Complex comercial Făgăraș - 1238 mp

198.000 € 900mp
Poze Harta

Spatiu comercial in suprafata totala de 1238 mp cu vizibilitate excelenta, situat langa gara Fagaras, cu front mare (peste 40 ml) la soseaua principala si inca un front la drum secundar.

Spatiul este fostul restaurant Podragul, in decursul timpului avand mai multe destinatii: bar, cafenea, magazin de mobila, etc. Cladirea este solida cu stalpi si cadre de beton armat, zidarie de caramida, acoperis de tigla si partial de tabla. Tamplaria esta partial din aluminiu. Fatada are vitraje generoase, in special la parter.  Etajul are si o terasa acoperita. Accesul pietonal  este din strada principala  si accesul secundar auto din strada laterala. Strazile sunt asfaltate si bine intretinute.  Vecinitati: gara cu parcare mare in partea stanga, depozit si benzinarie in partea dreapta, zona de blocuri si case.

Datorita accesului foarte facil, proximitatii garii si vizibilitatii excelente, spatiul este pretabil pentru activitati comerciale, reprezentanta, clinica, restaurant, bar, cafenea, pensiune, etc. Este recomandat si ca investitie, in urma unei amenajari putand fi inchiriat in totalitate sau partial datorita acceselor separate.  In cazul inchirierii, imobilul poate fi amortizat intr-o perioada  de sub 9 ani. Imobilul a fost evaluat in ultimul raport de evaluare din 2019 la 257000 de euro.


Suprafetele cladirii sunt:

Subsol 142 mp

Parter 720 mp

Etaj 375 mp  


Suprafata terenului este de 900 mp
Utilitati: gaz, curent trifazic, instalatie panouri solare
Contorizarea este separata pe fiecare nivel.
Alte dotari: 2 centrale termice, PUFFER 1000L, sistem supraveghere camere, alarma,etc

PRETUL ESTE 198000 euro negociabil, in functie de modalitatea de achitare.

Specificații Proprietate

  • Județ:Brasov
  • Suprafață Teren:900 m²
  • Suprafață Utilă:1238 m²
  • Preț:198.000 €

Poze