DESIGNUL SPATIILOR COMERCIALE - Un succes in afaceri

Indiferent ca ne referim la un interior de hotel, sau o fatada de cladire de birouri , personalitatea amenajarii si atentia la detalii vor conta in succesul afacerii. Este usor sa rezervi un spatiu de cazare pentru orice destinatie, dar pus in fata alegerii, o imagine va face cat o mie de cuvinte, si vei alege dintre mai multe imagini. Imaginea aleasa cel mai probabil are in spate un design pregnant, inconfundabil, care nu lasa loc de reticenta.

Inainte sa respiram aerul curat dintr-o locatie de munte, sa mirosim florile, sau  sa auzim si sa  simtim valurile marii, am facut o alegere, iar alegerea a fost puternic bazata pe imaginea vazuta. Bineinteles ca pentru un investior, costul cu angajarea unui designer profesionist poate parea inutil, sau peste bugetul planificat. Dar daca ar pune in balanta ca tocmai asta ar conta enorm in succesul afacerii, nu ar trebui sa fie considerat un cost de prisos.

Probabil ca pentru un depozit en-gross sau o hala de productie ar conta mai putin in succesul afacerii felul in care arata, dar pentru o locatie HORECA, de RETAIL, sau o cladire OFFICE de inchiriat  ar fi capital acest lucru. Important de adaugat ca designul unei cladiri, ambientul ei, rezolva si multe probleme de ergonomie si de functiune a spatiilor si obiectelor, dincolo de planul de arhitectura stabilit initial.

De accea nu este mult spus: DESIGN DE CALITATE in spatiile cu activitati comerciale poate insemna SUCCESUL AFACERII.


sursa: SOFIS ESTATE